Hae ohjelmaan

Kuka voi hakea ohjelmaan?

  • Olet suomalainen, vähintään toisen vuoden tieto- ja viesintäteknologian opiskelija
  • Olet menestynyt opinnoissasi ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi
  • Sinulla on vahva kiinnostus tieto- ja viestintäteknologiaa kohtaan 
  • Puhut sujuvaa englantia
  • Olet yhteistyökykyinen ja arvostat vieraita kulttuureja
  • Passisi on voimassa vähintään 6kk Kiinaan saapumisesta

Hakemus tulee lähettää viimeistään sunnuntaina 28.10.2018. Valinnat tehdään ja niistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti mahdollisimman pian haun päättymisen jälkeen.

(Max 10mb pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png, gif)
(Max 10mb pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png, gif)

Jos sinulla on kysyttävää hakuprosessiin liittyen, ole yhteydessä: Hennariikka Andersson, hennariikka.andersson@huawei.com, 040 845 8066

Huawei Technologies

Huawei on johtava maailmanlaajuinen tieto- ja viestintäteknologian ratkaisujen tarjoaja, joka palvelee telealan operaattoreita, yrityksiä, kuluttajia ja julkista sektoria. Yhtiö tekee myös tiivistä yhteistyötä yliopistojen kanssa ympäri maailman. Huawein innovatiivisia ICT-ratkaisuja, -tuotteita ja -palveluita käytetään yli 170 maassa. 

Huawei työllistää maailmanlaajuisesti yli 180 000 henkilöä, joista yli 79 000 työskentelee tutkimuksen ja tuotekehityksen (T&K) parissa. Yrityksellä on 18 T&K-keskusta kahdeksassa Euroopan maassa (Suomi, Belgia, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Ruotsi ja Iso-Britannia) ja se operoi lukuisia innovaatiokeskuksia yhteistyössä tele- ja ICT-alan partnerien kanssa. 

Suomessa Huawei aloitti toimintansa vuonna 2008 ja työllistää nykyään kaikkiaan yli 370 henkeä. Yhtiöllä on Suomessa myyntitoimiston lisäksi myös kaksi tutkimus- ja tuotekehityskeskusta – toinen Helsingissä ja toinen Tampereella.

Vuosittain yhtiö palkkaa jopa 10 000 vastavalmistunutta tai pian valmistuvaa opiskelijaa, mikä on enemmän kuin yksikään muu yritys ICT-alalla. 

Vuonna 1987 perustettu Huawei on yksityinen yritys ja täysin työntekijöidensä omistama. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kiinan Shenzhenissä.